Artikler

ARTIKLER


Igennem årene har vi skrevet en række artikler. Du finder dem alle på denne side 


Artiklerne er dels baseret på vores faglighed, på vores erfaringer og på de bøger vi støder på i vores arbejde, og som vi lader os inspirere af. Alle artikler kan følges op med kurser, foredrag mm. 

Artikel om:


Supervision

"Supervision betyder at vejlede og rådgive. Supervision er en særlig læreproces, hvor fagpersoner eller grupper får vejledning og rådgivning om deres faglige arbejde. Supervisionen tager udgangspunkt i konkrete problemstillinger fra det professionelle liv...."


Læs mere i artiklen her

Artikel om effektivitet i bestyrelsens arbejde:


Bestyrelsens arbejde 


"De fleste har mødt: bestyrelsesformanden, der er en elendig mødeleder, punktet om”Siden sidst” der fylder over en time, så mødet taber energien fra starten – eller kassereren der tale om budgettet i et sprog, som ingen forstår..."


Læs mere i artiklen her

Artikle om:


Det narcissistiske menneskeNarcissisme opstår, når et større eller mindre område af et barn ikke bliver set – kærlighed, grænser, vrede, gråd, fantasi, gengælde følelser, give/modtage, acceptere et nej osv.


Læs mere i artiklen her

Artikel om:


Projektorganisering og projektledelse"Mange udviklingsopgaver kunne løses langt lettere, hvis de blev formuleret som et projekt med en projektgruppe og en projektleder til at trække det igennem..."


Læs mere i artiklen her

Aritkel om:


Få redskaber til konflikter"Der er ikke to identiske konflikter, ligesom der ikke eksisterer to identiske fingeraftryk. Hver arbejdsplads, hver kultur og hver patient har sine former og sine forløb...."


Læs mere i artiklen her

Artikel om:


Teamorganisering"Hvordan kommer man lige i gang med teamorganisering, og hvordan udvikler man løbende teamet og dets arbejde?..."


Læs mere i artiklen her

Artikel om:


Sjovere og mere effektive møder


"Har du under et møde siddet og tænkt: “Hvad bliver der snakket om?”, eller har du siddet og tænkt på tiden og de arbejdsopgaver, du hellere ville arbejde med lige nu...."


Læs mere i artiklen her