Konflikter

KONFLIKTER
I arbejdslivet, det frivillige arbejde, studielivet og privat

OM KONFLIKTER


At arbejde med konflikter


Der eksisterer velafprøvede metoder til løsning af konflikter. Metoderne er nemme at forstå i teorien. Det vanskelige er at praktisere dem disciplineret, præcist og empatisk. Men det kan læres gennem øvelser og træning. Vi tilbyder både undervsning og konfliktmæsgling/-mediering.


Vi hjælper dig gerne - privat som professionelt. Kontaktoplysninger nederst på siden. Konflikter er forskellige


Der er ikke to identiske konflikter, ligesom der ikke eksisterer to identiske fingeraftryk. Hver arbejdsplads, hver kultur og hver patient har sine former og sine forløb. Alligevel lader det til, at der findes fælles, genkendelige mønstre for konflikter, både når de optrappes og fastlåses i fjendskab, og når de afspændes og åbner sig.


Er du nysgerrig, så læs mere her om konfilktundervisning.

Teser om konflikter


En konflikt kan og vil eksistere i et system i al den tid systemet eksisterer indtil konflikten bliver afsluttet eller løst, da konflikten vil blive givet videre fra den ene aktør til den anden aktør i systemet.


Dette til trods for at konflikten måske ikke er synlig for andre og til trods for, at de oprindelige aktører i konflikten ikke eksisterer eller lever længere.


nHver led i systemet, der vil overgive konflikten til det nye led, vil udruste konflikten med ny energi. En uafsluttet konflikt binder en masse energi

Lad os ta' en snak


Står du i en konflikt, eller har du brug for et godt råd. Tag kontakt til os. Vi hjælper gerne, og ved en telefonisk henvendelse.